Followers

Friday, December 24, 2010

#Hati- hati bila melangkah...

salam jumaat semua...

taktau la ape aktiviti i tgh hari ni..kwn opis ajak g tgk wayang tp i ingat nak balik umah jenguk idul sebab si kecik tu sakit mata tp tak teruk pun..masalah nye kalo i balik umah karang mesti dah malas nak masuk opis semula sebab tak sanggup nak tinggalkan idul lg..haishh,bila dah pegang jawatan mak mak ni hati selalu je dlm dilema..mak mak lain pun mesti camni gak kan?

i nak cite psl perkembangan idul sebenarnye,dia dah makin pandai jalan..kalo dulu berani 5 @ 6 langkah je sekarang makin advance,dah boleh 10 @ 15 langkah..caya lah anak mama nih!mula2 rasa mcm tak caya gak bila adik i cakap sekali idul tunjuk terer jln depan i..walaupun senget2 dan terkedek2 dia jln tapi itu la moment2 yg sangat precious bg i..hehe,suke nye i..

hope bila papa dia balik dari thailand nanti idul dah boleh jalan dengan terer dan tak jatuh2 lg dah..boleh la i berlagak cakap "see see,how i extremely trained ur son kejap je dah boleh jln..and u should gimme some rewards for my efforts" ehh,kejap ke 2 minggu tu?lama la noks!ape aku merapik nih?

my hubby called last nite cakap dia dah masuk thailand dan tukar simcard kepada nombor thailand..ha,amik ko 11 digit!tak kuase den nak hafal lgpun sementara je,biar la tipun i yg hafal no tu..:) dia cakap everything ok kat sana,nothing to worry..awak mmg la tak worry sbb enjoy kat sana,den kat umah ni terkebil- kebil duk hitung hari bila la laki aku ni nak balik..

takpe,small matter je ni..aku tak heran sgt pun..*ayat sedapkan ati sendiri,ingat org tak tau ke?*

2 comments:

Huda said... [Reply this comment]

tahniah kat idul sbb dh leh berjalan :) slow2 ye sayang :)

Aku Ibu Muda said... [Reply this comment]

syok je kan bila anak dah move 1 step forward :)

Nak hadiah Beads Blouse? Jom Join GiveAway ni

Entry Terkini:

Ragam Keluarga Inchik Moza - Dah lama buat, tapi peram.
Dunia Aku Ibu Muda - Orang lain pon nak smayang jugak & Malas=Tak Payah Makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...