Followers

Wednesday, December 15, 2010

#Baru balik dari bayar saman..

huhu..terbang rm150 arini,nasib baik satu jer saman..ok la dari terbang rm300..at least rm150 lg tu boleh buat shopping,shopping ajer dlm kepala otak aku nih..

i g byr kat ipd putrajaya,ramai gak la org memandangkan arini last utk dapat diskaun..tp tak lama beratur tak sampai sejam pon sebab ade 4@5 kaunter bukak..efisyen jugak la perkhidmatan kaunter kat ipd tu..:)

bila dah bayar lega rs dada ni..kalo tak rasa macam berhutang ngn along tak tenang je..sape yg belum bayar saman lg tu cepat2 la terjah balai polis yg berdekatan ngn anda..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...