Followers

Wednesday, November 24, 2010

#Tahniah hezrina..

ade berita gembira nak share ngn kamu2 semua arini..semalam kwn opis ai,HEZRINA mintak tlg belikan pregnant test (pt) utk dia sbb akhir2 ni dia mcm tak sedap bdn je.

buat pengetahuan semua,hezrina la yg ajar ai bab2 blogging ni..so balik keje smlm ai singgah la kat poliklinik annur beli pt tu.pg2 ni bg kat dia,terus dia g toilet check...

sekali dia dtg tunjuk pt tu kat ai,aha!ade 2 line di situ..dia pregnant..ai pulak yg excited happy..tgh2 cite dia nangis sebak mengenangkan maira yg masih lg fully bf..ai pun turut nangis td..sayu tau..

walaupon ai tak fully bf idul tp ai tau bagaimana perasaan sorg ibu bile di situasi camni..ai doakan semoga hezrina punya kekuatan utk terus bf kan maira walaupun dia preggie..
ni gmbr masa jamuan hari raya bpp

4 comments:

az rina a.k.a jaijina said... [Reply this comment]

tahniah buat kawan awak tu..erm, cabaran jugak tu, tp hope kawan awak boleh laluinya..

thanks sudi follow kite, kite pon follow awak gak ye :P

*azni* said... [Reply this comment]

insyaallah..tima ksh...

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

tq azni sudi wat entri tok aku...tq sgt

*azni* said... [Reply this comment]

just nak share kegembiraan ko tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...