Followers

Thursday, November 25, 2010

#Nak tanya ni..

ai ade buat satu lg blog khas utk contset dan giveaway..mslhnye kalo kite nak follow org utk blog baru camne ek sbb kt dashboard ada satu je list utk blog yg kite follow?

ke kalu kite follow satu blog ni,dia akan masuk ke dlm list kedua2 blog kite?agak2 korang phm tak dgn soalan ai ni??

4 comments:

isabelle said... [Reply this comment]

alamak..
bab2 teknikal ni..akak 'angkat tangan' dulu awal2.

*azni* said... [Reply this comment]

adush!hehe..xpela kak,xpenting pun..gatal sgt nk buat blog br,pdn muke i sendiri..

Huda said... [Reply this comment]

kene gak follow blog yg lain tu..dia consider kite follow blog lain tp id still same..

*azni* said... [Reply this comment]

ishh,tak phm la..azni takut penhanjur contest ckp kite tak follow dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...