Followers

Thursday, November 4, 2010

#Melopong bila tengok tv

Sempena hari jadi idul,mama belikan sesuatu utk dia..teka ape dia berdasarkan gambar ni?

Betul!!Pandai korang teka..Mama belikan baju tidur utk idul sebab mama tengok yang ni comel sgt..Lagi pun idul dah makin besar,tak berapa muat dah baju2 lama tu..
Sedang elok la ni,satu hadiah dari papa satu lagi hadiah dari mama.Sila abaikan pemandangan kat belakang yang sungguh indah nan permai tu..:p Tak tau nape lately ni suke betul dia buat muka camtu.Dia ingat buat camtu hensem agak nye..Soo cute lagi adoo...Hehe..
Tengah tengok tv sampai melopong mulut..Memang hobi idul la tengok tv nak2 kalau iklan lagi la.Mata dah nak lelap ni tibe2 iklan minyak masak aliff ke iklan mc'd ke terus cergas balik mata tu..

Pastu skrg dah pandai tekan2 remote sambil hala ke tv konon cari channel yang best la..Kelakar kalau tengok,betul2 dia tiru sebijik2 yang kitorang buat..Haissh...

4 comments:

ciketon fazya said... [Reply this comment]

kerusi belakang macam kerusi rumah mak kite..:)

*azni* said... [Reply this comment]

se hensem2 ank sy,kerusi jgk yg ciketon tgk..hehe..kerusi ihsan dr ipar la tu..nk beli sofa tak mampu lg..

ciketon fazya said... [Reply this comment]

haha baby ensem tu mmg dah termaktub...

kite suka kerusi belakang tu sbb tak payah ganti sarung kusyen..haha

*azni* said... [Reply this comment]

tp keras la,sakit bontot duduk..si kecik ni la plak dah pandai panjat2,kdg2 tersepit kaki kat celah kerusi tu..tunggu mak dio tukar kerusi tak tau bilo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...