Followers

Monday, November 15, 2010

#Make my day....


Pagi2 lg hati ai dah berbunga2 cinta sebab menang teka silang kata teki Jom Teka...Berapa Kosnya?anjuran kak izan.Padahal masa tu main agak je,alhamdulillah mungkin rezeki me..

Terima kasih kpd kak izan yang sudi buat teka teki ni..Next time buat lagi ye kak..Ni sebagai pembakar semangat utk ai lebih gigih join montest lagi..

Klik pd gambar utk paparan lebih jelas..

5 comments:

Huda said... [Reply this comment]

pandainye azni meneka :)tahniah!

*azni* said... [Reply this comment]

ala,main agk je huda..first time mng ni..hehe..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

tahniah beb

Izan Ishak said... [Reply this comment]

hi azni...k.izan dah bank-in dah.

nak tinggal pesan kat sb takleh, tenet slowlah sgt~

*azni* said... [Reply this comment]

k..tq kak izan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...