Followers

Monday, November 22, 2010

#I'm Back!!

Fuhhh...tiup sawang2 ni dulu,byk nau sawang nye..Huhu..Selepas hampir seminggu tak hapdet blog so entry ni ibarat pembuka bicara la..

Cerita raya tak de ape2 yang menarik pon memandangkan blogger cabuk ni tertinggal camera masa nak balik kampung aritu..Aisehh,camne la nak celen blog2 otai ni.*perasan la pulok*..

Cerita raya mungkin entry lain kot tu pun kalau ai rajin la nak taip..Huhu,sengal..Sebenar nya mood kerja ke laut lagi ni,masih lagi teringat2 kat daging dlm peti ais..Motip??Membebel tah pape la ko ni azni..Takpe.korang tetap suka baca kan.Perasan lagik!

Kan dah cakap ini sebagai mukadimah mana boleh tulis panjang2..Rilek..Rilek..

Jap,nak pikir idea ape nak tulis untuk entry kedua..Korang g sambung buat keje dulu,mesti byk keje bila cuti banyak hari kan...Ekeke..

7 comments:

Huda said... [Reply this comment]

ala..camno leh tertinggal camera? hehehe..

My Little Diary said... [Reply this comment]

salam,
selamat bekerja... huhu

*azni* said... [Reply this comment]

huda:semua tak plan..konon2 nak gerak blk kmpung kul 4pg selasa tu sekali terbabas tido kul 630pg br bgn..mula la kelam kabut..dah separuh jln br tingat camera t'tinggal..huhu..

*azni* said... [Reply this comment]

little diary:salam
selamat bekerja tuk awak gak..

ibu_Arifa said... [Reply this comment]

ayuhh..cari balik semangat utk berblog dan berkerja..kasi gegar satu opis..hihihihi

*azni* said... [Reply this comment]

minn:yeah!!kasi berasap sama itu keyboard...haha..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

jom berblog semula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...