Followers

Monday, November 8, 2010

#Idul jatuh katil

Betul tu..Idul jatuh katil malam tadi,sentap terus hati den..Kebiasaan nya,Idul kalau lepas nenen dekat2 nak tido tu mesti bergolek2 pusing2 kiri kanan (nak tido pun susah cam papa dia gak).

Mama pun dah ala2 nak lelap dah masa tu sekali bunyi bamm,tengok2 elok jer idul dah landing kat lantai jatuh dalam keadaan meniarap.Terus la mama angkat dan belek2 badan dia kot2 ade yang bengkak,berdarah ke.

Nasib baik dia nangis kejap je pastu tido.Buat pengetahuan semua,ni adalah kali kedua si kecik tu jatuh katil.Ha,korang boleh lempang mama dia sedas!

Terkejut woo bila kena camni,yelah kan budak tu bukan nye reti bagitau kat mana sakit.Dah la papa takde masa tu,my hubby is weekend husband k..Sedih...

Kalau papa dia yang jatuh katil den tak kesah,den gelak yo..Aik?Pehal cakap nogori lak ni?Ok2,berbalik pada kisah di atas tadi yang mana pelakon nya adalah si kecik idul,mama dah pesan kat ibu supaya pantau sikit keadaan dia.Kalau ade perubahan2 yang luar biasa terus bagitau mama.

Hope takde ape yang berlaku kat idul,risau pon ade ni..Nak balik umah aci tak?Huhuhu...
mintak2 la adik takde ape2..mama doakan..

3 comments:

AMIEROZIANA said... [Reply this comment]

alhamdulillah kalu takde apa2...kalu dia tak muntah n tak demam tu mebi takde apa2 la...rapatkan katil kedinding lah biar dia tidur belah dinding tuh...dulu anas pun pernah gak jatuh katil...

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

lahh harap takpape

*azni* said... [Reply this comment]

amieroziana:sebelah katil mmg dah rapat ke dinding..pastu hujung kaki kiri kanan semua dah letak bantal.tak tau la camne dia boleh tergolek ke bwh smlm..

nurul:insyaallah..doakan la ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...