Followers

Tuesday, November 23, 2010

#I-city,here I come...

Ai tak ingat bila kitorang g terjah i-city ni,rasanye sebelum raya puasa aritu.Masa kitorang pergi nak masuk sana belum kena bayar rm10 macam sekarang ni.Ai pergi dengan hubby,idul (of cos la bawak),pastu 2 orang kawan hubby nama mie dan pain..

Bila sampai je sana baru nak kuar kereta ujan turun renyai2..Spoil my mood betul la*ishh,tak baik ckp camtu*Nasib baik la ade payung avon penyelamat keadaan..Ai berlenggang kangkung je sebab ade bibik yang tolong dukung idul,dari baru sampai hingga la idul tido tetap mie dukung..

Haha,kesian mie kitorang buli dia..Ala,bukan selalu pon sekali sekala jer..Mesti pasni mie dah tak nak ikut kitorang lagi dah..

see see,br sampai ujan pon turun..

my small family
berebut payung..huhu..

idul sipi2 nak tido ms ni.. :P
tadaa!dah tido..b'mula la episod bibik mie.. ;)
si gagah perkasa

ank org dah pegang..ape lg,sesi b'gambar b'romantika la pulok

sila la pilih except si baju merah tu..yg tu ai dah chopp!
tak caye?ni bukti nye..ngeh ngeh...
msti dia duk pikir nnt aku ade anak
aku bwk ank dtg sini gak la
complete satu kete..mntk tlg org amik gmbr..

2 comments:

Huda said... [Reply this comment]

bestnye icity..bile turun shah alam teringat nak singgah tp selalu x jadi :)

*azni* said... [Reply this comment]

xpe..byk masa lg..azni pun pergi mengejut aritu..tak plan pun tibe2 husband bwk g sana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...