Followers

Monday, November 22, 2010

#Entry tak sedar diri

Hari jumaat seminggu sebelum raya aji aritu ai and frens in crime opis g karaoke kat alamanda..Memang tak sedar diri betul ai,yelah org lain semua bujang trang tang tang lg ai sorg je mak org.

Tapi tak pe la yang penting ai dapat ijin hubby dulu sblm g sana..Dulu masa bujang selalu gak g karaoke ngn boifren(hubby ai skrg la)..Masa ai pregnant idul 6bln last ai masuk karaoke,ni dah stat nak terjebak balik..Huhu..

Nak release tensen katekan,bagai nak tercabut anak tekak melalak kat sana..Lagi tensen ade pastu sebab pedih tekak..Sendiri buat sendiri tanggung la azni oii...

Korang tgk gambar jela ek,malas ai nak cite panjang..

asma.zue dan ai..
ala2 bodyguard gitu pdhal nak pilih lagu je pon..
ohh,si baju merah ni mmg taknak lepas mic tau..

Kualiti gambar kurang memuaskan sebab pakai handphone jer..

4 comments:

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

oooi bila korang g nyanyi nie??patutlah hujan lebat time tuh

*azni* said... [Reply this comment]

Wah wah..mmg la suare kitorg sume sumbang mambang..haha..

isabelle said... [Reply this comment]

sama le kita.
asal mengandung je, kemain layan karaoke.
kang anak kuar kuat melalak, padan muka.hahaha

*azni* said... [Reply this comment]

mmg kuat melalak pon idul smpai skrg..huhu..pdn muke mak dio..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...