Followers

Friday, December 3, 2010

#Contest Teka Berat Izzul..

 NI STICKY MODE SEHINGGA 3/12/2010..SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY BARU

assalamualaikum...

slmt ptg semua..ai nak try buat contest jgk la..sebelum ni asyik ai je nk join contest..ni adalah percubaan ai utk anjurkan contest,but lebih kpd teka teki sebenarnye..
ai letak gambar terbaru izzul ni supaya uolls boleh agak berapa berat dia..


syarat-syarat nye adalah: 

1) contest ni terbuka utk follower ai sahaja (kalo nk join kena jd follower ai k)..bkn ape supaya ai senang cam korang nanti..
2) korang harus meneka berapa berat badan anak kesayangan ai tu..tekaan harus dlm unit kg,unit kati tak nak okehh..contohnye: 1.25kg...
3) tak pyh buat entry atau xpyh tepek banner kt sidebar tuh..
4) korang teka pastu tulis jwpn dan id follower korang kat kotak komen di entry ni..
5) hanya seorang pemenang sahaja dipilih..tekaan paling tepat dan paling cepat dikira sebagai pemenang..sekiranya tidak ade peneka plg tepat maka peneka paling hampir dgn jwpn dikira sebagai pemenang..
6) dateline teka teki ini adalah pd 3/12/2010 sebelum pukul 12 tgh hari...

hadiah nye adalah topup RM10 atau bank in RM10 ke dlm akaun...korang boleh pilih mana satu korang suka..kalo ade rezeki lbh mungkin ai akan tambah hadiah utk diberikan kepada follower bertuah yg ke-100...

senang je kan syarat2nye?so,jom la cepat2 join sebelum terlambat....

20 comments:

My Little Diary said... [Reply this comment]

salam,
wow! teka berat ye... hehe

*azni* said... [Reply this comment]

A'ah...teka je..

IBU WAFIQ said... [Reply this comment]

10.50 kg kut...

http://diariibuwafiq.blogspot.com

Anak Melayu said... [Reply this comment]

13.7 kg

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

aku nk teka,aku teka dalam 9.5 kilo gram..

id- http://hezrina1983.blogspot.com

UmmiAsha said... [Reply this comment]

salam...
id follower:ummiasha no65
email:nur_fansuri86@yahoo.com

tekaan sy:10.3kg

http://cintaakhiratumi.blogspot.com

remizati said... [Reply this comment]

salam kenal..
kita teker 9kg
id-remizati
http://remizati.blogspot.com

Huda said... [Reply this comment]

xde klu ke azni? hehe berat last month adul ke? :)

xpe, huda teka 9.85kg

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

slm...

eB nak teka gak yer...
kalo ikot staun musti dh 9kg kan?... ;p

tenkiu

*azni* said... [Reply this comment]

huda:a'ah,berat masa dia g check up umo sthn aritu..


azni to all:dgn klu2 yg azni baru bg tu kalau korang nak tukar tekaan pun takpe..tak kesah punye..

cikanna said... [Reply this comment]

salam,saya cuba teka ya

11.05 kg

id follower : cikanna

::Mamalyna:: said... [Reply this comment]

azni, nak teka...12.5 kg..
id follower : MamaLyna

fuh..fuh..

*azni* said... [Reply this comment]

teka jgn tak teka...

hajarus said... [Reply this comment]

hajar nak teka.. 10.5kg...

cHiEydA said... [Reply this comment]

saya nak cube teka..

9.8kg..

http:/duniakuchieyda.blogspot.com

EraWaTiE said... [Reply this comment]

era teka:10.3kg

anin said... [Reply this comment]

salam

teka jugak

id: anin
follower ke 77

tekaan : 10.25kg

aanie said... [Reply this comment]

salam..nak teka jugak..

9.9kg..

id: aanie

http://aanie.blogspot.com/

jejaka anggun said... [Reply this comment]

saya teka.... segantang.

*azni* said... [Reply this comment]

jejaka anggun:next!!! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...