Followers

Wednesday, November 10, 2010

#Cik Warnida GiveAway


Selamat pagi semua sayang2 mama.Dah sarap lum semua ni?Hehe,intro tak menahan..Arini mama nak cite pasal contest kedua yang mama join ni dianjurkan oleh Cik Warnida.

Seperti biasa bila dah join contest mesti la mama berharap utk menang kan,tipu la kalau cakap tak nak menang.Contest ni sangat easy measy sape2 pon boleh join..

3 Kawan yang mama nak tag adalah:
Hezrina
Lyza
Amieroziana
Untuk lebih detail anda semua boleh terjah ke SINI ok..

3 comments:

:"♥Warnida:"♥ said... [Reply this comment]

selmt pagi mama^_^
tq sudi join nida nya GA ni...t.care

My Little Diary said... [Reply this comment]

salam,
good luck

*azni* said... [Reply this comment]

warnida:tq penganjur..hee...

my little diary:tq so much..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...