Followers

Wednesday, November 3, 2010

#Besday Izzul

Disebabkan mak pak idul adalah amat kedekut,maka kami hanya beli 2slices je kek sebagai besday kek idul..Korang2 semua jangan tiru aksi kami ni..Huhu..Ala,lagi pun idul kecik lagi mana la dia tau bab-bab sambut besday ni (kalu dah mak dasar cheapskate mmg ade je dalih ko kan?)

Hadiah berharga utk idul plak adalah suntikan utk setahun tu.Bolehh?Bolehkan aje la..Agak2 mak pak org lain tak de der nak buat anak camni.Nasib ko la idul..Hehe..Sebenarnya semalam bawak si kecik tu check up dan inject utk setahun kat kk putrajaya.Misi check semalam berat badan ok..

Pastu misi pesan jgn marah-marah atau tengking-tengking sebab budak time2 ni cepat pick-up dan cepat tiru perbuatan org lain.Otw balik singgah jap kat secret recipe utk beli kek untuk idul.Nama je kek utk idul tp mak pak dia yang pulun abis..Nasib ko lagi la idul..

Ni ha gmbr2 semalam..


ni la haa kek nye..


ape ni ek?mainan baru kot..best best..

ape ni mama?nak sikit boleh tak?
sempat lg jeling kt camera walaupon tgh makan tu..
cedap2..mama suap lg cedapp..

2 comments:

Drama Mama said... [Reply this comment]

wahhh...dia makan kek lah! happy birthday comel :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

*azni* said... [Reply this comment]

terima ksh aunty bai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...