Followers

Friday, October 1, 2010

#Gambar Raya

Mesti korang semua cakap apelah azni ni, syawal dah nak abis baru nak letak gambar raya. Ado den kesah?? Hehe.. Lambat sket sebab kat umah line internet lembap, so update kat opis jer. Ni gambar edisi 1 Syawal jer, hari raya kedua dan hari-hari seterusnya tak ambik gambar pon. Excited pada hari raya pertama jer. :)) Oppss! Terlupa nak bagitau raya tahun ni disambut di rumah mertua di Negeri Sembilan. Yupp! Tahun ni mama tak balik raya kat kelantan atas alasan tersendiri, raya haji baru kitorang beraya kat kelantan. Sedih memang sedih tapi takpe la, tahun depan ada lagi. Begini la nasib kalo jodoh lain-lain negeri.. Nasib baik ade Izzul pengubat hati mama.. Oh ya, tema kami tahun nie adalah biru.. Tahun depan tak tau lagi kaler ape..hehe..

budak asyik nak berkepit ngan papa dia jer..jeles mama tau.. :p

anak sape la ni?

hubby dan anak2 buah

intan sexy la,nampak pampes!

bersama mertua 

proses pungut duit raya nampak nye di situ..

so sweet! rasa macam nak cium-cium je hubby izzul..;p

abang dan kak wan sekeluarga

busyuk busyuk masham masham mama

ape pandang2? :)

mama takde dalam gambar sebab jadi jurugambar

ammar,tehah,hubby dan izzul..

1malaysia

angah sekeluarga

4 comments:

Lin said... [Reply this comment]

HI.tq comment blog akak.hm..betulla tu. cmne boley cam eh?hehe malunya..ada plak blogger kenal.

ninijuju said... [Reply this comment]

sy slalu gak bc blog akak..sekali mase kt cafe tu bile pndang akak rs cam kenal je..nk tegur takut salah org..tu psl komen dlm blog..hihi..ape2 pn salam perkenalan dr sy..

Lin said... [Reply this comment]

pasni klu terserempak,jgn malu2 tegur je.hehe.. :D salam kenal juge.

ninijuju said... [Reply this comment]

insyaallah kak..saya pon baru jer dalam dunia blogging ni..mintak tunjuk ajar la..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...